Babbels en fro’s…Let’s talk!

Kroeshaar lijkt het straatbeeld steeds meer te domineren. Hoewel ik het vroeger sporadisch zag en dan met name bij jonge kinderen, zie ik nu geregeld een cute fro of terrific twist-out voorbijkomen. Maar is dat nou eigenlijk een trend of een revolutie? Zelf hoop ik dat er hier sprake is van een ware revolutie.

Wat denk jij? Is het nu een trend of een revolutie dat men zoveel bezig is met het dragen van kroeshaar? Is het gewoon cool, even wat anders..of is er een groep mensen opgestaan die zijn/haar identiteit uit willen dragen? AfroChic organiseert Let’s talk. Let’s Talk biedt op 31 mei een forum om soortgelijke vragen te stellen. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je meediscussiëren over hot topics waar naturalista’s mee kampen.

AfroChic 2014 Voorkant

Wacht… er is meer! Zit je soms met je handen in je haar? Weet je niet hoe je jouw haarstijl een twist kan geven? Overweeg je om weer een potje relaxer te kopen? Niet doen! De ladies van Afrochic hebben op het ‘Let’s talk’ een Franse blogger uitgenodigd die je tips en tricks geeft en vernieuwde inspiratie om binnen no time een new hairdo voor elkaar te boksen.

En als je dan toch nieuwe inspiratie hebt opgedaan…kun je gelijk nieuwe producten shoppen op de AfroChic Markt. Kun je de volgende dag lekker aan de slag 🙂 Net zo makkelijk toch? Naast producten, discussies en tutorials kun je op 31 mei ook de Missen ontmoeten van MissBlackHair Nederland. Dusse…miss 😉 het niet!

AfroChic Final Achterkant

Als je nu een kaartje koopt, betaal je slechts 15,00 euro. Wil je meer weten over AfroChic of gelijk een kaartje kopen, klik dan hier. Het Let’s Talk event op 31 mei duurt van 12.00 uur t/m 20.00 uur aan de Alexander Dumaslaan 7 in Amsterdam.

-X-

Jubes

1 Comment

Laat een bericht achter