Cheater, cheater…

Ken je dat? Je bent aan het daten met een hele leuke jongen. De juiste vibe, de juiste sfeer, maar er steekt toch iets. Zou jij de enige voor hem zijn?

Hij reageert soms niet op appjes, of is dagenlang niet echt aanspreekbaar. Die blauwe vinkjes komen maar niet tevoorschijn. Wat nu als ik je vertel dat er een manier is om te checken of hij wel trouw is.

Ze hebben het NOS-journaal en FunX al gehaald, en hun Facebookgroep en pas gelanceerde website zorgt voor veel furore….WB=T, of terwijl “Whose boyfriend is this?”.

 

Oprichtster Sunny Mae geeft je de mogelijkheid om je aan te melden via de groep en de website. Maar let wel, je komt niet zomaar binnen. Pottenkijkers en snitches worden niet zo op prijs gesteld.

Echt geheim is de groep niet meer. Ik ben zelf toegevoegd door een vriendin. En eerlijk gezegd, de posts liegen er niet om. Foto’s worden getoond en ik houd mij hart altijd vast.

 

Je zult jouw date of je vriend maar herkennen! En…wil je dat eigenlijk wel. Eerlijk gezegd zou ik het zelf wel willen weten. Zou eerst navraag doen in mijn eigen kringetje natuurlijk, maar als ik gebruik zou kunnen maken van een netwerk why not?

 

Niet iedereen is even blij. Af en toe verschijnen in de media boze reactie van vrienden, broers of neven die zijn ’geexposed”. Maar het, de groep is niet zonder regels. In de Algemene Voorwaarden wordt gevraagd om bijvoorbeeld  geen werkgegevens te tonen. In ruil krijg je anonimiteit.

 

Tuurlijk is niet helemaal te controleren, maar de insteek is openheid over jou potentiële relatie. Ondersteuning van de eerlijke vrouw? En daar valt toch iets van te zeggen toch? Ik zeg secret circle of the sisterhood.

 

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je zelf iemand in gedachten waar je meer van wil weten? Neem dan is een kijkje op de website. Kan je niet beloven dat je ook daadwerkelijk door de screening komt natuurlijk. Good luck finding your answer!

 

Xxx

Be the first to comment

Laat een bericht achter