Girl trip!

 

Met mijn vriendinnen doe ik geregeld dingen. Lekker naar de film, uit eten en er staat zelfs een weekendje weg op de planning. We hebben elkaar plechtig beloofd elkaar minimaal één keer per maand te zien (we wonen niet allemaal bij elkaar) om iets leuks te doen.

 

We zijn zelf met zijn twaalven, en je kunt je voorstellen dat iedereen zijn eigen voorkeur heeft. Wil jij ook iets leuks doen met je vriendinnen? Ik heb drie tips voor je!

 

1.       Girls trip

Niet is zo leuk als een weekendje weg met de meiden. Ik speur zelf de websites af van Vakantieveiling af maar ook op sites als de Hotelspecials en Weekendjeweg vind je leuke aanbiedingen. Dat wil zeggen als je een hotelkamer wilt. Wij hebben bedacht dat we een huisje willen af huren. Lekker samen koken en boodschapjes doen, ’s avonds lekker borrelen en spelletjes doen. Ik zie er al naar uit! Neem eens een kijkje op Roompot voor leuke aanbiedingen.

 

2.       De escaperoom

 Ik deed het zelf voor het eerst tijdens een teamuitje, maar ik kan echt zeggen dit is wel een manier om te bounden hoor. Je kunt samen opdrachten uitvoeren en bent op elkaar aangewezen voor aanwijzingen en clues. Kom je samen de kamer uit?

 

3.       De Sauna

Hmmm…onstpannen in de sauna. Ik doe het echt te weinig, maar alleen zou ik niet zo snel gaan. Met vriendinnen vind ik het des te leuker. En het leuke is, dat als je niet helemaal naakt wil zijn, je ook kunt kiezen voor de bikinidagen. Een beetje een dagje zwembadgevoel. Mijn favo resort blijft toch echt bij uitstek de Zwaluwhoeve.

 

Wat doe jij allemaal met je vriendinnen? Ben benieuwd naar jullie tips!

 

Xxx 

Jubes 

1 Comment

Laat een bericht achter