I Kroonjuweeltjes: Pouchi

Jubes Shop

Ik ben gek op tassen ...en sieraden. Sterker nog, ik denk dat 75% van mijn budget op gaat aan tassen en sieraden. Als ik weer eens een leuke tas zie, dan hoor ik mijn vriend al. Maar schat, je hebt toch al tassen zat? Kijk, als je de woorden 'tassen' en 'zat' in 1 zin gebruikt, heb je het volgens mij niet helemaal begrepen. Als vrouw kun je echt niet goed genoeg tassen hebben hoor. Ik bedoel, het kan je outfit maken of breken en dan heb ik het nog niet eens over functionaliteit gehad. Geef toe, een tas is praktisch en voor sieraden geldt dat ze echt niet aan je garderobe kunnen ontbreken. Deze maand laat ik de kroonjuwelen zien van twee merken die dit seizoen niet uit je garderobe mogen ontbreken: Pouchi en Margery Genevie. In dit artikel Pouchi, om een kijkje te nemen bij Margery Genevie klik hier.

Pouchi

Dit merk ademt klasse uit: de tasjes zijn klein, functioneel en doen me denken aan de Italian way of life. De vrouwen daar zijn door een ringetje te halen en een Pouchi onder de arm zou hen niet misstaan. Maar dit merk is toch echt van Hollandse bodem.

POUCHI_-201

Naast klasse is een tas van Pouchi het toppunt van functionaliteit, want je kunt zelf kiezen hoe je het draagt. Je kunt het dragen als clutch, als heuptas en als schoudertas. Daarnaast kun je een Pouchi gebruiken als portomonnee, supercute. De tassen zijn gemaakt van kalfsleder en er zijn op dit moment twee types:

POSH RED

Posh Red, 15″W x 10″H x 3″D (179 euro)
Posh Red, 15″W x 10″H x 3″D (179 euro)

De tas heeft gouden hengels en een gouden ritssluiting. Om van look te veranderen kun je de hengels weglaten.

pouchi-rood-zijaanzicht

Sophisticated Black

De naam zegt het al, the Sophisticated Black is het geraffineerde zusje van Posh Red. Dit kroonjuweeltje heeft verfijnde krokodillenprint en heeft extra opbergmogelijkheden.

pouchi-zwart front

Deze tas heeft ook gouden hengsels, zodat je zelf kan bepalen voor welke look je bij welke outfit gaat. Het leuke van deze tas vind ik dat de binnenkant is afgezet met roze stof. De combinatie van het stoere van de krokoprint, het meisjeachtige van het roze en de glamour van het goud maken dat de Sophisticated Black mijn persoonlijke favoriet is. Nog leuker als je de tas nu besteld, krijg je er een make-up Pouchi bij.

pouchi-zwart side

Leuk nieuwtje: Pouchi is op dit moment hard aan werk om een nieuwe collectie te lanceren. Wanneer de collectie op de markt komt is nog niet bekend, maar ik kan je alvast verklappen dat het zal bestaan uit nieuwe kleuren en een zusje van Posh Red en Sophisticated Black. Een merk om in de gaten te houden dus!

 

3 Comments

Laat een bericht achter