II Kroonjuweeltjes: Margery Genevie

Kroonjuweeltjes: Margery Genevie

Ik ben gek op tassen ...en sieraden. Sterker nog, ik denk dat 75% van mijn budget op gaat aan tassen en sieraden. Als ik weer eens een leuke tas zie, dan hoor ik mijn vriend al. Maar schat, je hebt toch al tassen zat? Kijk, als je de woorden 'tassen' en 'zat' in 1 zin gebruikt, heb je het volgens mij niet helemaal begrepen. Als vrouw kun je echt niet goed genoeg tassen hebben hoor. Ik bedoel, het kan je outfit maken of breken en dan heb ik het nog niet eens over functionaliteit gehad. Geef toe, een tas is praktisch en voor sieraden geldt dat ze echt niet aan je garderobe kunnen ontbreken. Deze maand laat ik de kroonjuwelen zien van twee merken die dit seizoen niet uit je garderobe mogen ontbreken: Pouchi en Margery Genevie. In dit artikel Margery Genevie, om een kijkje te nemen bij Pouchi klik hier.

 Margery Genevie

Eigen. Zo zou ik de creaties van het merk Margery Genevie willen kenmerken. De collectie bestaat uit kettingen, oorbellen en ringen. Met gems van verschillende soorten edelstenen en beschilderde spikes is er voor ieder wat wils. Wat je ook van haar collectie koopt, je weet zeker dat je niemand zult tegenkomen met hetzelfde sieraad. Deze kroonjuwelen zijn namelijk custom made.

divers MG

De collectie heeft als rode draad cultuur. In de Margery Genevie’s vind je een duidelijke handtekening van de maakster. De inspiratie van de maakster komt voort uit haar eigen zoektocht naar identiteit. Door het reizen naar de Molukken, verdiepte ze zich niet alleen in haar eigen cultuur, maar groeide de liefde voor andere culturen nog meer. Door haar reizen nam ze inspiratie mee in haar rugtas, in de letterlijke zin en in de figuurlijke.  De sieraden variëren van 9,95 euro tot 59,95 euro.

Spikes

Spikes MG

De kettingen met spikes zijn mijn absolute favoriet. Elke spike heeft een andere kleur en kan desgewenst worden aangepast met muntjes, kralen en inscripties.

Gems

gems MG

Ze zijn meegenomen uit diverse reizen in Azië. Maar daar waar ze bij de meeste mensen in hun vitrinekastje belanden, worden deze souvenirs onderdeel van jouw eigen kroonjuweeltje. Als je een gem koopt, krijg je ook een beschrijving over de achtergrond van de edelsteen.

Ringen

ring MG

De ringen zijn gemaakt van fimo. Ze worden geboetseerd en handmatig bewerkt en beschilderd. Ook deze ringen zijn met liefde en passie gemaakt. I’m in love with the blue and yellow one. How about you?

Oorbellen

Earrstuds

Klein, maar fijn! Deze earstuds zijn door de vrolijke kleuren musthaves voor de lente. They come in all kinds of shapes. Cuteness!

Leuk nieuwtje: Margery Genevie gaat de collectie uitbreiden met armbanden.

Margery Genevie maakte speciaal voor Jubes een eigen sieradenset. Oorbellen en een ketting met een eigen verhaal. Met creoolse invloeden en in het kobaltblauw, de kleur voor vertrouwen, eerlijkheid en trouw. De kleur van idealisme en de zelfexpressie.  Bij jouw Margery Genevie krijg je namelijk ook een omschrijving van de materialen en de kleuren. Zo leer je ook nog eens welke boodschap de gebruikte kleuren en materialen uitdragen in verschillende culturen. Of welke boodschap je zelf wil uitdragen. Of je bestelt gewoon een item omdat het jouw lievelingskleur is. Of die van je BFF, aan jou de keuze.

djoebs MG CM

Wil je ook de gelukkige eigenaar zijn van een eigen Margery Genevie? Dat kan!Wil je weten welke items je kunt bestellen, klik voor meer inspiratie dan hier om een kijkje te nemen op de Facebookpagina van Margery Genevie. Een bestelling kun je plaatsen door een  berichtje op Facebook of door een mailtje te sturen naar info@margerygenevie.com. Tot april zijn de kroonjuweeltjes van Margery Genevie te bewonderen in de popupstore van Jan-Eef (Jan Evertsenstraat 4-8, Amsterdam). Dus mocht je in Amsterdam zijn, dan is een kijkje nemen zeker de moeite waard.

Be the first to comment

Laat een bericht achter