In het volgende nummer…

I love natural hair! *

Wat kun je volgende maand verwachten in Jubes?

FAITH

Geloof en relaties. Ik ben altijd gelovig geweest, zo opgevoed. Op een volwassen leeftijd heb ik daarnaast zelf de keuze gemaakt. Niet iedereen is gelovig. Ik heb genoeg vrienden die niet gelovig zijn. Maar ruimte voor respect is er altijd. Maar hoe werkt dat nou eigenlijk in een relatie waar de een gelovig is en de ander niet?

LIFESTYLE

Out and around

Ik ga weer naar België! En dit keer ga ik naar Brussel. Ooit een busstop gemaakt toen ik richting Parijs ging. Een gebouwtje gezien van het Europarlement. Dat was het. Ik vind niet dat je zo ‘dicht’ bij een bruisende  stad kan wonen zonder dat je er geweest bent. De ins and outs lees je in het volgende nummer.

Girl abroad

Ayida is werkzaam als Public Affairs & Communications Officer voor het grootste frisdrankbedrijf in Paramaribo: Fernandes. Ze houdt van mode en ze maakt het nog ook eens zelf. Ook volgende maand kunnen we weer een nieuwe column van Ayida verwachten.

FASHIONISTA GUIDE

Beauty and fashion

Volgende maand een gastblog van BeautyKinks! Zij zal jullie wat tips en tricks leren, voor een perfecte make-up routine.

Lovely hair don’t care

Vanaf vorige maand startte ik met de driedelige serie: the naturalista guide

Volgende maand lezen jullie terug hoe mijn bezoek was bij Ladybug in Schiedam. Ladybug verkoopt producten om je eigen cosmetica mee te maken. Ik maak een deep conditioner, leg uit waar het goed voor is, want ik wil jullie laten zien dat je ook zelf producten kunt maken.

WORK IT!

Zelfvertrouwen op de werkvloer. We kennen het allemaal, onzeker zijn. Soms is het een ‘bad hair day’ of een presentatie die beter had kunnen gaan. Het hoeft niet structureel te zijn, maar voor sommige mensen is het dat wel. Volgende maand leer je hoe je aan de hand van  tools hoe je, stap voor stap, meer zelfvertrouwen kunt krijgen op de werkvloer. De eerste twee tools waren al besproken: mind mapping en time management.  Volgende maand bespreek ik de laatste tool:  self management.

HAUTE CUISINE

Dit gerecht zag ik eens voorbij komen op een Facebookpagina van een kennis. En ik ben gek op kokos. Daarnaast zal ik in de keuken wat lichtere gerechten maken…ik bedoel euh…de zomer komt er ook aan en zo. In het volgende nummer maken we kokosflensjes 🙂

See you next month!

-X-

Jubes

1 Comment

Laat een bericht achter