In het volgende nummer…

Wat kun je volgende maand verwachten in Jubes?

Faith

Mijn levensveranderende ontmoeting. Volgende maand lees je alles terug over de ontmoeting die mijn leven voorgoed heeft veranderd. Weet je ook gelijk waarom ik een tijdje incognito was  😉

Girl abroad

Ayida is werkzaam als Public Affairs & Communications Officer voor het grootste frisdrankbedrijf in Paramaribo: Fernandes. Ze houdt van mode en ze maakt het nog ook eens zelf. Ook volgende maand kunnen we weer een nieuwe column van Ayida verwachten.

Beauty and fashion

Turbans! Als voorbereiding voor iemand die keigoed is met doeken voor de naturalista’s….headwrapping that’s is…ga ik eerst zelf op zoek naar wat je nu eigenlijk kunt doen met een doekjes en sjaaltjes. Best handig wat extra bescherming voor je haar met dit weer toch?

Lovely hair don’t care

Ik starte in mei met de driedelige serie: the naturalista guide

Volgende maand lezen jullie alles terug over Gisele Cooper, CEO en founder van She Sells. Gisele is een warme persoonlijkheid en een harde werkster. Ze staat op bijna elk event met She Sells (één van de eerste webshops met black hair producten!!).

Haute Cuisine

Petjil. Volgens mij is de zomer nu echt begonnen! Terwijl ik dit bericht plaats, geeft de thermometer 32 graden aan. Dus soep leek me niet zo’n briljant idee. Zomer betekent natafelen, lichte gerechten en salades. Ik maak een petjil, die het beste te omschrijven is als een lauwwarme salade. Wel met een exotisch tintje…met pittige satésaus. Nu al zin in… 😆

See you next month!

-X-

Jubes

Be the first to comment

Laat een bericht achter