In het volgende nummer…

Miss het niet

Wat kun je in het volgende issue verwachten in Jubes?

LIFESTYLE

Faith

Church. Elke week is er (meestal op zondag) een bijeenkomst waarbij mensen hun geloofsovertuiging met elkaar delen en bekrachtigen. Deze maand bezocht ik een aantal kerken en een synagoge om te zien wat mensen beweegt om te geloven.

Out and around

Dit jaar kon ik genieten van een fantastische maand vakantie in mijn geboorteland Suriname. In een driedelige serie laat neem ik je mee op reis naar de wonderbaarlijke aspecten die dit Zuid- Amerikaanse land te bieden heeft.

Girl abroad

Ayida is werkzaam als Public Affairs & Communications Officer voor het grootste frisdrankbedrijf in Paramaribo: Fernandes. Ze houdt van mode en ze maakt het nog ook eens zelf. Ook volgende maand kunnen we weer een nieuwe column van Ayida verwachten.

Work it

Burn-out en werkgerelateerde stress komt steeds vaker voor op de werkvloer. Hoe komt dit nou eigenlijk? Wat zeggen de statistieken? In de rubriek van deze maand tips en tricks die werkgerelateerde stress helpen te verminderen.

FASHIONISTA GUIDE

Beauty and fashion

De warmere dagen staan weer voor de deur. In de rubriek van volgende maand leer ik je hoe je met een beperkt budget toch drie leuke outfits kunt samenstellen. Keyword: less is more.

Lovely hair don’t care

In mei 2014 startte ik met de driedelige serie: the naturalista guide. In februari 2012 deed ik zelf de Transition Chop. In de rubriek van volgende maand ga ik in op de beslissing die ik destijds deed om te stoppen met chemische behandelingen en deel ik het geheim van mijn haargroei. Protective styling is my keyword.

Haute Cuisine

Ik ben gek op de lente en de zomer. Zonnestralen op je gezicht, vitamine D gehalte boosten, kin omhoog en laat maar komen die zon. Niets zo fijn als een lekker koel drankje in je hand terwijl je een stapel tijdschriften doorneemt. Deze maand een recept van het Javaanse drankje dawet, geïnspireerd op het drankje van mijn favoriete warung in Suriname (Blauwgrond tories).

LOVE AND THE CITY

Ligt het nou aan mij of is iedereen inmiddels aan het settelen? De meeste mensen om me heen beginnen aan een eerste, tweede of derde kindje. De carrieretijgers die we vroeger waren worden langzaamaan hippe moeders met ditto tassen, ain’t nothing wrong with that offcourse..I love children. Maar watskeburt? Liefde, de stad en nog veel meer.

See you next month!

-X-
Jubes

Be the first to comment

Laat een bericht achter