In het volgende nummer….

Miss het niet

Wat kun je in het volgende issue verwachten in Jubes?

LIFESTYLE

Faith

Gelijkgestemden zoeken. Christen zijn is meer dan alleen geloof, het is ook een way of life. Het is niet altijd makkelijk om het geloof te combineren met de dagelijkse gang van zaken.

Out and around

Dit jaar kon ik genieten van een fantastische maand vakantie in mijn geboorteland Suriname. In een driedelige serie neem ik je mee op reis naar de wonderbaarlijke aspecten die dit Zuid- Amerikaanse land te bieden heeft.

Girl abroad

Ayida is werkzaam als Public Affairs & Communications Officer voor het grootste frisdrankbedrijf in Paramaribo: Fernandes. Ze houdt van mode en ze maakt het nog ook eens zelf. Ook volgende maand kunnen we weer een nieuwe column van Ayida verwachten.

Work it

Een exclusief interview met Ernesto Hoost, bokslegende. Hij laat ons zien wat zijn succes heeft gemaakt en geeft tips voor de jonge ondernemer.

FASHIONISTA GUIDE

Beauty and fashion

Ik heb een onwijze tassentic! Deze maand een paar tassen uit mijn eigen collectie en hoe je deze kunt combineren met je kleding.

Lovely hair don’t care

In  mei 2014 startte ik met de driedelige serie: the naturalista guide. In februari 2012 deed ik zelf de Transition Chop. Het is inmiddels 2017 en ik ben 5 jaar verder. Voordat ik onthul hoe lang mijn haar inmiddels nu is neem ik je eerst mee in de frustaties en blijdschap die het met zich mee heeft gebracht. Ik introduceer je met een aantal naturalista’s die mijn leven voorgoed hebben veranderd.

Haute Cuisine

Ik ben een klein vreetzakje. Soms eet ik alles wat los en vast zit. Niet altijd ideaal voor mijn lijn, maar dat weet ik altijd wel te managen. Mijn favorieten maaltijden van de dag zijn toch wel het ontbijt en avondeten. Moks’s alesi (letterlijk gemengde rijst) is een van mijn favoriete gerechten. Je hebt verschillende soorten en deze maand deel ik het recept van de gekleude versie: masoes moksi alesi.

LOVE AND THE CITY

Ligt het nou aan mij of is iedereen inmiddels aan het settelen? Zelf ben ik nog in het stadium van daten en dat gaat leuk! Hoewel, als ik het opnieuw zou mogen doen, dan zou ik….

Veel leesplezier!

-X-

Jubes

1 Comment

Laat een bericht achter