In het volgende nummer…

Wat kun je in het volgende issue verwachten in Jubes?

 

LIFESTYLE

Faith

De ware. Staat daar iets over in de Bijbel? Eerder schreef ik al over het ongelijke span. Wat gebeurt er als je verliefd wordt op iemand die geen christen is? Questions, questions..

Out and around

Dit jaar kon ik genieten van een fantastische maand vakantie in mijn geboorteland Suriname. In het laatste deel van de driedelige serie laat neem ik je mee op reis naar de wonderbaarlijke aspecten die dit Zuid- Amerikaanse land te bieden heeft.

Mag’s life

Ook deze maand lees je weer van alles terug over het avontuurlijke leven van Mag.

Work it

Solliciteren kun je leren. Ik help je op weg met wat tips om goed beslagen ten ijs te gaan.

FASHIONISTA GUIDE

Beauty and fashion

Ik draag ze eigenlijk nooit maar ik heb er superveel: shawls. Deze maand laat ik je zien wat je er allemaal mee kan doen.

Lovely hair don’t care

In  mei 2014 startte ik met de driedelige serie: the naturalista guide. In februari 2014 deed ik zelf de Transition Chop. Het is inmiddels 2017 en ik ben 3 jaar verder. Wat is de status? Trommelgeroffel….

Haute Cuisine

Ik ben een klein vreetzakje. Soms eet ik alles wat los en vast zit. Niet altijd ideaal voor mijn lijn, maar dat weet ik altijd wel te managen. Mijn favorieten maaltijden van de dag zijn toch wel het ontbijt en avondeten. Maar ik ben ook gek op hartig en zoet. Deze maand een recept van bojo, een cake gebaseerd op kokos.

LOVE AND THE CITY

Ligt het nou aan mij of is iedereen inmiddels aan het settelen? Zelf ben ik nog in het stadium van daten en dat gaat leuk! Hoewel, als ik het opnieuw zou mogen doen, dan zou ik…. Deze maand alles over de datingjungle waarin ik me begeef.

Veel leesplezier!

-X-

Jubes

Be the first to comment

Laat een bericht achter