Jubes goes Youtube

Hey loves,

Lezeressen geven nu vaker aan wat hun wensen zijn. Schrijf daar eens over, zou je dit eens willen belichten, ik vind dit heel leuk. Super, want uiteindelijk is het mijn droom een platform te creëren voor jullie. Aan de andere kant heb ik ook gemerkt dat ik per mail of in een artikel maar tot een bepaalde hoogte aan jullie wensen kan voldoen.

Ik heb dan ook besloten om samen met mijn new BFF Ami (Ami is een Afrikaanse naamdag voor zaterdag. Ik heb Ami gekregen van mijn lieve kapster op een zaterdag) jullie via Youtube wegwijs te maken in de wereld die kroeshaar heet. Zo kan ik jullie veel meer laten zien in de toekomst, zoals mijn eigen ‘haarreis’. Het was spannend, soms wat frustrerend maar vooral heel leuk! Het eerste filmpje staat inmiddels online en ook in de komende maanden zul je filmpjes terug gaan vinden op het Youtubekanaal!

Wil je het filmpje nu bekijken? Just, click, sit back and enjoy!

 

-X-

Jubes

12 Comments

Laat een bericht achter