Kroeshaar-Kompas

Kroeshaar-Kompas

Een vraag die ik herhaaldelijk gesteld heb gekregen is: ik wil heel graag mijn kroeshaar dragen maar ik zou niet weten hoe. Ik vind chemisch behandeld haar makkelijker, want ik kan het makkelijker verzorgen. Het klopt dat kroeshaar meer tijd nodig heeft. En een borstel door het haar en ‘op stap’ kun je doorgaans ook vergeten. Kroeshaar krimpt, het groeit omhoog en het heeft zijn eigen willetje. Maar als je de gebruiksaanwijzing eenmaal door hebt, houdt niets je tegen om die ‘fro gewoonweg te rocken.

De basis

Snap je waarom je haar groeit zoals het groeit? Waarom je haar kleine krulletjes heeft? En wat heb je eigenlijk nodig als je kroeshaar hebt? Ik maakte een filmpje om je verder op weg te helpen:

 

 

Daarnaast 3 tips om je nog verder op weg te helpen:

  1. De startpagina over kroeshaar bezoeken. Terra, het brein achter deze site heeft een platform gecreëerd, waarbij je in 1 overzicht allerlei informatie terug kan vinden over producten, kappers en technieken. Als je op zoek bent naar wat het beste voor jou werkt is dit een goede eerste stap.
  2. Youtube, Youtube, Youtube. Hier vind je allerlei tips, tricks en tutorials terug. Zoekwoorden zijn:  (1) natural hair journey, (2) transitioning en (3) natural hair regimen. Popcorn en cola paraat? Je kunt er uren naar kijken, trust me. Als je dit filmpje bekijkt krijg je zelfs alle basisbegrippen voorgeschoteld.
  3. Leer je eigen haar kennen. Sommige (web)winkels voor kroeshaar verkopen samples. Je hoeft dan niet gelijk een full size te kopen om te kijken hoe het op jouw haartype reageert. Waar je de winkels kan vinden? Zie tip 1!

Klaar om anders om te gaan met je kroeshaar en krullen? Maar heb je de spullen nog niet in huis. Jubes maakte een selectie van betaalbare producten die slechts een muisklik verwijderd zijn!

 

Mocht je verzoeken hebben of wil je een bepaald onderwerp onder de loep nemen? Neem dan contact op via info@djoebs.nl.

-X-

Jubes

2 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Van de redactie… | JUBES

Laat een bericht achter