Luv & Learn Your Hair

Taren Guy komt naar Nederland! Wat zeg je? Je kent haar niet? Ok, korte intro. Deze dame, ook wel bekend als Taren916, plaatste in haar zoektocht naar acceptatie van haar natuurlijke krullen een paar video’s op Youtube. Ze hield haar metamorfose van relaxed haar naar ware krullenbol bij op filmjes en werd daarmee een inspiratiebron voor veel vrouwen in eendezelfde zoektocht. Haar Youtubefilmpjes zijn authentiek, puur en soms komisch.

Tegenwoordig heeft de Amerikaanse Taren een vaste achterban (188,714 abonnees!) en haar video’s werden 18.567.12518.567.125 keer bekeken. Ze maakt ons deelgenoot van haar haargroei, haar technieken en vooral haar enthousiasme. Jij hebt de kans om deze goedlachse naturalista live te ontmoeten!

Claudia Creebsburg van Natural Black Hair presenteert op vrijdag 21 maart de eerste editie van het NaturalBlackHair event in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Taren Guy geeft tijdens het NaturalBlackHair-event samen met black hair-professionals tips over de verzorging van natuurlijk kroeshaar. Op het podium demonstreren zij de veelzijdigheid van het haar waarbij er uitgebreid ruimte is voor het stellen van persoonlijke vragen. Naast de workshop is er een minimarkt met gevestigde en nieuwe merken die hun producten op het gebied van haar, beauty en fashion aanbieden. Hier kan je tijdens de pauzes lekker shoppen onder het genot van een drankje, hapje en muziek. Wees op tijd want de eerste 100 bezoekers krijgen een goodiebag!

NBH_Offline_-_maart_2014
Highlights van de avond
– live big chop
– haardemonstraties
– Q & A Taren Guy
– prijsuitreiking aan bezoeker met de coolste afro
– live DJ

Tickets kun je halen op NaturalBlackhair. Als je nu besteld, krijgt 4,50 euro korting (Early Bird Ticket). Standaardtickets zijn 19,50 euro.
Info

vr. 21 maart 2014 | 19:00-24:00
Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179, Amsterdam
Routebeschijving

2 Comments

  1. Ik heb nu een flink baalmoment want ik vind haar geweldig! Zou er zóóóó graag heen willen maar ik ben 22 maart uitgerekend(zwanger) en durf het niet aan om dan naar Amsterdam te gaan.. BAAL BAAL BAALMOMENT!!

  2. Hey Esther!

    Dat is inderdaad balen, aan de andere kant verwelkom je dus binnenkort een klein wonder! Wauw, gefeliciteerd! Ik ben er zelf wel bij en ga mijn uiterste best doen om je een sfeerimpressie te geven. Ben je er toch een beetje bij. En de volgende keer neem je de kleine dan gewoon mee!

Laat een bericht achter