Mijn Vlaamse weekend..

Het was voor mij een beetje een Vlaams weekend. Ik werk voor een internationaal energiebedrijf, waardoor ik vaak contact heb met onze collega's in België en Frankrijk. Aan het einde van de week had ik een conference call met Brussel en in het weekend was ik onderweg naar het land van de Vlaamse papatkes en ultrazachte g. Ik reisde af naar Antwerpen voor een blogameetup om met eigen ogen te zien hoe onze fellow-bloggers in België het aanpakken. De meetup werd georganiseerd door Soetmin Demedts van 'Verne en Jasper groeien op in Asper'.

Ik ging ‘s middags met de trein. ‘s Ochtends kon ik nog even heerlijk genieten van het zonnetje (en dat in maart!), ontbijten met manlief en off course mijn outfit bepalen.

breakfast

Nou ja kiezen en dan toch weer besluiten om op het laatste moment iets anders aan trekken (herkenbaar?). Maar moet zeggen, de kleur van mijn nagels was dit weekend wel snel bepaald.

nails

Cameratas, check. Batterij van camera opgeladen, check. Oversized bag voor mijn Elle, agenda, fles water en Moleskine? Dubbelcheck!

Bagage

Ik moet drie uur met de trein en door spoorwerkzaamheden een paar keer overstappen. Het beste wat je kunt doen is jezelf vermaken toch? Met een goed tijdschrift en eten…hmmm..

treinstuff

Als ik onderweg ben, kijk ik altijd uit naar mensen die iets uniek en puurs hebben. Op het station van Roosendaal zag ik zo’n pure verschijning: Lalao. Een supermooie meid met ditto lach, een tulband en dreads. Van Roosendaal naar Antwerpen was ze mijn reisgenote en we hadden het over kroeshaar, kunst, Madagscar en het leven in zijn algemeen. #freespirit

Lalou

Het event begon om zes uur. Maar ik ging eerst nog even genieten op het grasveldje van het Astridplein van dat vrolijke lentjezonnetje met Rachella Martina van Otro Cara.

chilende op het plein

En als je dan toch in Vlaanderen bent, dan neem je op zijn minst een Vlaams frietke toch? Dus zo gezegd, zo gedaan…

patatekes

Het mooiste is…we waren ruim op tijd in Antwerpen…en toch hebben we het gepresteerd om te laat komen op de bloggameetup. Ach ja, Caribiërs he…#hihi De meetup werd gehouden in het hippe ‘Wasbar’. Een mooie witte bar, vrolijke kleurtjes, witte wasmachines langs de kant en van die banken waar je in kunt wegzakken. Dat we te laat waren was geen ramp, want gastspreker Herman Maes (Dailybits) was nog niet begonnen om de tips & trucks van een succesvolle blog met ons te delen. Deze man heeft gewoon 18 blogs, #wow! Hoewel ik de tips en trucks niet met je ga delen (hallo, ik heb betaald voor deze info! :-|). kan ik je wel een ding verklappen: Google is je BFF in blogwereld.

In Wasbar ontmoet ik ook de pasgetrouwde fellowblogger Keshia Vafaei (r) van Beautykinks.

Bloggers
De sfeer proeven in de Wasbar? Check de onderstaande foto’s

We gingen naar huis met een rijkgevulde goodiebag met producten van de sponsors.

goodiebags
De sponsors van deze avond waren: Wasbar Antwerpen, Jackie’s bagelbar Gent, Babycakes and Rabbits Gent, Dailybits, Liesellove, online stoffenwinkel, Het leuke mamaboek (by Lobke Gielkens), Polabora, From lola with love,  Annapops, Femma, Meettheblogger, Bellelien, Juwelen Gerhilde,BCN, Plopsaland, Delhaize, Dawanda, Duikpuntschool en Glowtime. Chocolade, sieraden, buttons, pinnen kortingsbonnen, foto’s, bagels, cupcakes…I was totally loving  it!

Goodiebag II
Na een welverdiende borrel…een gin-tonic, nadat de blogster naast me aan de bar deze euforisch bestelde…konden we ons maken voor de terugreis. Diamantcity, you were wonderful, as usual, volgende keer blijf ik wat langer!

Gin tonic

6 Comments

  1. Ik weet niet hoe dat komt maar, die Vlaamse frietjes trekken toch ernstig mijn aandacht…#yummie

    Ben benieuwd naar de vertaling van de opgedane kennis…#excited

Laat een bericht achter