Miss het niet!

Liggen jouw roots in Oost-Afrika? Sta je bekend om je gedrevenheid, jouw intelligentie en ambitie? Wordt jouw schoonheid zichtbaar aan de binnen én aan de buitenkant? Ben je competitief ingesteld? Stop dan niet met lezen, want dan is dit zeker wat voor jou!

Miss EA

Miss East Africa NL is op zoek naar vrouwen die de strijd durven aan te gaan met andere East African beauties om Oost- Afrika te representeren. Deze zomer wordt de eerste editie van Miss East Afric NL verkiezing georganiseerd voor vrouwen tussen de 18 en 30 jaar. Dit is de eerste keer in Nederland dat er een missverkiezing wordt gehouden voor Oost-Afrikaanse vrouwen in Nederland.

ubah hassan

De winnares van deze verkiezing gaat niet alleen naar huis met een mooi prijzenpakket. Je krijgt daarmee niet alleen goodies, maar je wordt daarmee ook ambassadrice om projecten te ondersteunen onder begeleiding van de AP foundation. Meer informatie over wat deze foundation allemaal doet zul je echter de website en social media in de gaten moeten blijven houden. Ben je zelf ondernemend en herken jij jezelf in de rol van Ambassadrice en heb jij Beauty & Personality?

tumblr_mugxlisrui1r8n3ceo1_500

Aarzel dan niet en klik hier om je aan te melden bij de eerste editie van Miss East Africa NL!

logomisseast (2)

Volg Miss East Africa ook op Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes rondom het event!

Be the first to comment

Laat een bericht achter