Nelly High Heels event…the day after

Jubes was gisteren bij het Nelly High Heels Event in Den Haag, georganiseerd door Nelly.com en Styletoday. De locatie alleen al was een en al glamour: the Penthouse. Meer dan 40 verdiepingen, een loungebar en een lift met uitzicht op de skyline van Den Haag. Denemarken, Duitsland en Zweden gingen ons voor met High Heels events en nu dus ook in Nederland: schoenen, schoenen en nog meeeer schoenen! Onder het genot van een drankje mocht ik een glimp opvangen van de nieuwste collectie schoenen van de grootste internetwinkel van Noord-Europa.

Niet vreemd dat de ladies in de rij stonden! That and free shoes offcourse ;-). De avond werd gehost door de enthousiaste Fred van Leer, stylist en bekend van Holland’s Next Top Model, Shopping Queens en RTL Boulevard. En hoewel deze avond niet in het teken stond van herenschoenen, mochten de shiney shoes van Fred er zeker wezen!

IMG_3818

De dames zagen er prachtig uit; hooggehakt, goed gelakt. Er werd volop getwitterd, gehastagd en geselfied (anno 2014 mag dat een werkwoord zijn, vind ik). Want niet alleen gingen de eerste honderd meiden naar huis with a free pair of shoes en een goodiebag. Nee, there is more, de ladies met de leukste tweets en origineelste selfies gingen naar huis met prijzen!

DSC_0581

Wil je de sfeer van gisteren proeven? Check onderstaande foto’s van gisteravond!

Samen met blogster Saskia Olivieira van Fab&Luxury Curves maakte ik foto’s van het event. Met deze goedlachse warme persoonlijkheid, met mijn BF en een zoete witte babbelde we over het bloggersleven. Als newbie was dit mijn eerste event en man, ik heb nog zo veel te leren! Zo stond ik in de rij te wachten, terwijl je als blogger natuurlijk de privilege hebt om door te lopen. (O ja, note to self: flesje water in je tas, sparen voor camera MET autofocus). Maar ik had het zeker niet willen missen. Curves, high heels, chit-chat and wine, a perfect recipe for relaxed saturday night. The Hague, you were lovely! Next bloggerstop…Antwerpen!

Fab&Luxury Curves and Jubes
Fab&Luxury Curves and Jubes

 

6 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. #NELLYHIGHHEELS EVENT 2014 THE PENTHOUSE +VIDEO | FAB AND LUXURY CURVES

Laat een bericht achter