Make-up voor beginners (gastblog)

Make-up voor de donkere huid

Ik moet jullie iets bekennen...ik draag nauwelijks make-up. Af en toe mascara daargelaten. En je zou eens moeten zien hoe ik dat aanbreng. Als ik klaar ben met het aanbrengen heb ik hoofdpijn. Yup, hoofdpijn. Ik heb mijn ogen dan zo ver opengesperd dat mijn voorhoofd ruimte moet maken voor mijn oogkassen. En over eyeliner en oogschaduw kan ik je echt wel horrorverhalen vertellen.

Zo kocht ik in Keulen oogschaduw van Chanel, een superdeluxe driekleurig palet. Zilver, zwart en wit. Ik was zestig euro lichter, maar zo blij 🙂 Want oehoeeew Chanel baby! Die avond gingen we stappen. Dus nails done, hair done, everything did. Ik richting hotelbadkamer om mijn gezicht te schilderen. Ja schilderen ja. Want op het moment dat ik de badkamer uitstapte, zag ik mijn roomie naar me kijken alsof ze een spook had gezien. Wat…heb…je….gedaan…? Dit zijn de enige woorden die ze kon uitstoten. Ik weer terug naar de badkamer, gastenhandboekjes gedrenkt met lauwwarm water, meuk van mijn gezicht. Wat ik verkeerd had gedaan? Geeeeen idee… ik was eerlijk gezegd te verstomd om dat te vragen. Ik ben gewoon niet zo goed met make-up. Of make-up niet met mij, wat je wilt. En aangezien ik onlangs een cadeautje (oogschaduw dus) heb ontvangen van Gisele Cooper van She Sells, wil ik het nu wel graag weten.

Make-up

Dus ik heb medeblogster Keshia van BeautyKinks gevraagd of ze me uit de brand wil helpen. En sommigen van jullie…ik ben niet de enige die tips kan gebruiken toch (please, laat me niet in de steek hier)? In het onderstaande filmpje legt ze het ons stapje voor stapje uit.  Have fun!

 

-X-

Jubes

Be the first to comment

Laat een bericht achter