Pearl: the multicolor event

Oktober, het klinkt misschien nog ver weg...maar time flies...! Vandaag spotte ik zowaar de herfstcollectie (!) tijdens het shoppen. Dus save the date, want op 25 en 26 oktober organiseert Pearl een tweede event in de Jaarbeurs Utrecht: Your Lifestyle Event.

Vorig jaar was het debuut, het Multicolor Event, al een succes met verschillende stands met sieraden, een catwalk, muziekoptredens en de lovely naturalista Taren Guy. Ook dit jaar kun je weer terecht voor Black Hair, Beauty, Fashion, Lifestyle, Health, Food & Drinks.

makeup1

Dit jaar zijn er 6 verschillende pleinen (Beautyplein, Healthplein, Fashionplein, Blackhairplein, Food & Drinkplein en een Lifestyleplein), aan elk plein zijn activiteiten gekoppeld zoals de bekende Fashionshows, Veiling voor het goede doel, Talentenjacht, Natural Blackhair Show, Make-up Battle voor de gekleurde huid, Miss en Mr Pearl verkiezing, Basketbal Clinic, Barber Battle en nog veel meer. De hal van de jaarbeurs wordt omgetoverd tot een stijlvolle hal met bijna 3000 m2 aan stands en workshopplaatsen.

pearl events 2

Deze keer is het op veler verzoek aan het einde van de maand! En gezien je het nu ruim van te voren weet, ben jij er toch ook gewoon bij? Klik hier om je kaartje te bestellen ( je bespaart dan bijna 5 euro)! Of wil jij meer informatie over hoe je met jouw bedrijf op het event kunt staan? Klik dan hier voor meer informatie! Wil je een sfeerimpressie van vorig jaar, check dan het onderstaande filmpje:

 

 

Tot in oktober!

 

-X-

Jubes

Be the first to comment

Laat een bericht achter