Suriname, o, Suriname (3)….

Het ligt noordelijk op het Zuid- Amerikaanse continent. Je bent er in ongeveer negen uur vliegen: Suriname. Ik ben in 1984 geboren in Suriname en kwam als jong meisje van twee jaar naar Nederland. Zelf heb ik er nog veel familie wonen, maar ook voor toeristen is Suriname een land dat je in elk geval één keer in je leven gezien moet hebben. Deze maand de laatste van de serie!

Ken je dat een verwendagje? Een dagje dat je jezelf helemaal in de watten legt? Wat is er beter dan zo’n dag in te plannen tijdens je vakantie? Ik had meerdere van zulke dagen in Suriname. Deze maand beschrijf ik de perfecte verwendag…in jawel Suriname..

 

  1. ‘s Ochtends

Niet is zo heerlijk als een spa. Wil je jezelf helemaal in de watten leggen? Breng dan een bezoekje aan Thermen Hermitage voor een Turks stoombad, een mani of pedi of meer verwenbehandelingen. De prijzen zijn zacht en het resultaat mag er wezen.

 

 

       2. ‘s Middags 

    Lunchen in de stad! Het is heerlijk om even naar de winkels te kijken voor een nieuwe parfum of een souvenirtje voor het thuisfront. Vergeet dan niet even te stoppen bij Alegria voor gratis WiFi, een ijsje en een lekkere salade.

 

   3. ‘s Avonds 

Midden in de stad, en met een live muziekband. Je moet wat trappen omhoog maar dan heb je ook heerlijk uitzicht op de haven van Suriname: JiJi’s . Aanrader is de kip gerijgd aan een spies….yummie!

 

Xxx Jubes

Be the first to comment

Laat een bericht achter