Tic, tac, tas….

Ik ben gek op tassen! Mijn beste vriendin en ik hebben ooit een weddenschap afgesloten. De eerste die een kind krijgt alvorens de Chanel 2.55 in the pocket is, heeft verloren. We hebben beiden nog geen kinderen, maar de Chanel tas is ook nog niet in de pocket. Valentino, Guess, Michael Kors, Tommy Hilfiger, ze tellen eigenlijk allemaal niet mee. Even tussen ons…ik denk dat ik ga winnen…niet door vertellen (zag ik daar nou een babybump?)

Het hoeft helemaal geen merktas te zijn. Er zijn genoeg leuke sites en boetiekjes te vinden waar je leuke tassen kan terug vinden. Zelf wissel ik graag af. Ik struin geregels wat kleinere winkels af op zoek naar een leuke tas. Vintagewinkels worden bij mij ook niet overgeslagen.

Niet iedereen heeft dezelfde tic als ik, heel begrijpelijk. Ik geef je drie tips om je wegwijs te maken in de wereld van tic, tac, tas.

 

  1. Dierenprints 

Dierenprints blijven altijd leuk. Koeienhuid, tijgerstrepen, luipaardpatroon, het is al lang niet meer alleen weggelegd voor goedgeslipperde kampers. Zorg er wel voor dat de rest van je tenue wat subtieler is. Zo maak je van je tas een echte eyecatcher!

2. De crossover

Een tas met een lang hengsel. Superhandig, want je draagt de tas dicht bij je lichaam (handig in de grotere steden, hometown van grijpgrage jatgappen). Een dun riempje is daarnaast zo subtiel dat het bijna niet opvalt. Een crossover zou in je collectie niet moeten ontbreken.

3. Knalkleur

Last but not least, een tas in een felle kleur. Geel, groen of rood maken een leuk contrast met een outfit van bijvoorbeeld alleen denim. Ook zwart laat zich goed combineren met knalkleurtjes.

 

Met deze drie tips kun je al gerichter shoppen en blijven variëren. Just keep it simple. 

Xxx 

Jubes

1 Comment

Laat een bericht achter