Tie it up!

Ik heb een tante die je nooit zult betrappen zonder sjaaltje. Haar zonder sjaal zien, is ook een beetje vreemd om te zien,

Sjaaltjes. Ik ben er zelf wel fan van. In mijn inloopkast/kamer is één bij tweeënhalf gereserveerd voor bedrukte, fleurige, kakkerige en effen varianten. Deze maand laat ik je aan de hand van een aantal tutorials hoe je zo’n leuk sjaaltje omtoverd naar een kek hoofdsierraad,

 

De eerste tutorial is van OkayAfrica, we leren er 7 manieren om een headwrap te binden. Maar de eeste inspiratie haal ik toch bij uitstek van Pinterest. Ik kwam er  een paar leuke tegen:

 

Het eerste model doet me een beetje denken aan Erykah Badu, die wel hogere versies maakt. Het beste kun je voor deze stijl een lange, brede, wat luchtige sjaal gebruiken.

 

Het tweede model is echt een van mijn favorieten. Hiervoor gebruik je een smaller exemplaar dan in het eerste voorbeeld. Leuke felle printjes of streepjes doen het goed. En als je het echt classy wil doen gebruik je effen zwart.

 

Het derde en laatste model maak je met een wat dikkere, het liefst katoenen sjaal. Het leuke aan deze stijl vind ik, is dat als je het gebruikt met een zwarte sjaal, het prima door kan gaan voor een natural hair kapsel.

 

 

Xxx

Jubes

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Laat een bericht achter