Van de redactie…

Teveel maanden als deze moet ik niet hebben. Ken je die uitdrukking van die hond en iets met de staart. Nou zoiets. Inclusief duizelingen. 

Op werkgebied had ik een flink aantal sollicitatiegesprekken. En ubergeek als ik ben hoorde daar ook de nodige voorbereidingen bij. Het heeft zijn vruchten afgeworpen. Ik heb een nieuwe baan! Ik had er drie jaar aan gewerkt om de positie te verkrijgen en had mezelf eigenlijk vijf jaar gegeven. Je kunt je dus voorstellen hoe blij ik ben. Deze maand deel ik wat tips die je vooruit kunnen helpen in het vinden van een geschikte baan. 

Op liefdesgebied moest ik heel erg lachen. Het lijkt soms alsof ik ‘vooruitschrijf’, ik ga nu nog niet te veel verklappen maar dames ik raad jullie echt aan de sollicitatieprocedure te verscherpen en referenties op te vragen. Heren, ik zou zeggen..doe absoluut hetzelfde. Misschien komt er eens nog een site in de lucht á la Monsterboard met de naam Loveboard. Op de woensdag om 20.30 volg ik nu steevast de talkshow van Talkshow Our Voice en ik moet toch eigenlijk lachen om hoe de meeste stereotypen toch echt wel op waarheid zijn berust.

Deze maand ga ik in de keuken staan met een van de liefste mannen op aarde, mijn vader. We maken een bojo, dus maak vooral notities en je hebt het zo onder de knie. 

Mag heeft een festival bezocht deze maand en eerlijk gezegd waande ik me zelf op het festivalterrein. Dit jaar voor mij geen festival watn mijn medefestivallers zijn deze maand lekker aan het genieten van hun welverdiende vakantie…terwijl wij….angstvallig naar boven kijken of die zon nou eindelijk een keer structureel blijft schijnen…grr.

Over vakanties gesproken, het derde en laatste gedeelte van mijn Surinamereis komt aan bod en vanaf volgende maand weer wat oude vertrouwde hotspots. 

O ja, ik ben al even op weg op mijn natural hair journey en ik laat je wat in en outs van de mijne zien. Voel je vooral speciaal, want dat zijn eigenlijk geheimen van de zwarte vrouw. Ja, je hoort het goed, ik vind je speciaal. 

Ik ga niet alles verklappen you guys, ook deze maand weer genoeg leesvoer. En bij deze wil ik jullie bedanken voor alle lieve berichten en comments. Doet me goed en geeft me alleen nog maar meer inspiratie om te schrijven…..

Veel leesplezier!

See you next month…

Xxx

Jubes

Be the first to comment

Laat een bericht achter