Van de redactie…

Het heeft heel even stil gelegen. Deze afgelopen maand had ik het erg druk, nieuwe baan, leuke uitjes. En op een gegeven moment houd je niet meer alle ballen in de lucht. Dus sorry, en bedankt voor de lieve berichten! Deze maand neem ik je weer mee op avontuur…

Ik ben best wel nieuwsgierig. Een christelijke man, lijkt hij bijvoorbeeld op een Bijbel figuur? Zou ik een christelijke man ergens aan kunnen herkennen? De christelijke man. Wat maakt hem eigenlijk bijzonder? 

In Out and Around zoomen we in op trips die je echt met meiden moet doen. Deze maand liep ik met mijn vriendinnen wat leuke events af. Ik heb een paar tips voor je… In Mag;s life lees je ook deze maand weer van alles terug over het avontuurlijke leven van Magali. Ik heb net een nieuwe baan. En zo voel ik me ook…nieuw. Hoe kom je dagen door als newbie op het kantoor?

Het wordt kouder. Ik ga binnenkort weer een voorraad geurkaarsen inslaan. De koudere maanden staan weer voor de deur! Welke jas moet je nu eigenlijk dragen dit seizoen? Dat koude weer brengt me wel weer op ideeën voor een lekkere soep.

Ik droeg mijn haar deze maand natural. De afgelopen maanden stoeide ik met kapsels voor mijn natural hair. Hoe Youtube mijn lifesaver was…als dat er niet was. 

 

O ja…heb je wel eens afgevraagd of hij vreemd gaat? Er nog een vrouwtje on the side op nahoudt? Ik weet misschien een manier om er achter te komen…

Veel leesplezier!

-X-

Jubes

Be the first to comment

Laat een bericht achter