Van de redactie….

Ik kom nu pas aan schrijven toe. Nee, niet omdat ik het overweldigend druk had dit keer. Ik kon gewoon echt merken dat de wintermaanden zijn aangebroken.

Het is donker als ik naar het werk ga en soms ditto als ik van het werk kom. Ik kreeg deze maand een felle griep te pakken en ik heb het gevecht niet gewonnen. Een week plat, een week jammeren dat het klote is als je ziek bent en single bent. Gelukkig heb ik lieve vrienden en familie die goed voor me zorgde.

O ja….nog wat. De keuken is een soort van mijn domein. Ik geniet er van een sigaretje en een kopje koffie, zit soms uren te telefoneren of zit te klessebessen met bezoek. Maar nu had ik dus onverwachts bezoek….ongewenst ook….een muis. En zeg nou eerlijk, Mickey Mouse is superschattig en een shirtje beland zo in mijn winkelmand, maar ik mot die beesten toch niet in mijn huis! 

Dus…meneer de huismuisverdelger gebeld…een zestal muizenvallen en een half uur uitleg over de oorsprong bij mijn buren stelde me niet gerust…ik mocht niet verwachten dat ik nooit meer last zou hebben van muizen. Maar hey, als een heel muizenleger het tegen mij gaat opnemen…geloof me dan trek ik wel een arsenaal open om korte metten te maken. Ze maken me iets te zenuwachtig…..en voorlopig ben ik toch echt de enige bewoner in mijn huis. 

Deze maand ga ik je niet allemaal vertellen wat je allemaal mag verwachten in deze editie….ik zou zeggen…klik, klik en lees lekker. Het is de maand van lekker cocoonen. Warme choco erbij, fleecedekentjes. en dan weet je als snel wat voor avonturen ik deze maand meemaakte.

Een ding kan ik wel verklappen…..neee…..toch maar niet….

Trouwens, op mijn werk gaat het lekker…langzaam maar zeker raak ik gewend aan mijn nieuwe rol en mijn, ik moet zeggen, hele lieve collega’s (ik kreeg een dikke vette knuffel toen ik na ziekte weer verscheen op werk!). Ja, het gaat lekker……dat is mooi…want het einde van het jaar is in zicht en de nodige evaluatie die daar mee gemoeid gaat ook… fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiijn. 

Veel leesplezier!

 

Xxx Jubes 

1 Comment

Laat een bericht achter