Van de redactie…

Een nieuw jaar is inherent verbonden met nieuwe plannen en nieuwe doelen. Het brengt bepaalde emoties met zich mee…je bent aan het reflecteren op wat je het afgelopen jaar hebt gedaan. Zo ook voor mij, afgelopen jaar heb ik echt ervaren als een enorme rollercoaster.

Het stond allemaal in het kader van ‘nieuw’, afgelopen jaar. Nieuwe interessante mensen ontmoet. Nieuwe baan. Nieuwe weg ingeslagen. En dat is gewoon niet altijd even makkelijk. Ik vraag me ook echt af of ik een nieuw persoon ben geworden, of dat mijn omgeving gewoon is veranderd. Afgelopen jaar realiseerde ik me meer dan eens dat ik echt volwassen aan het worden ben. Tot wasdom aan het komen ben. Dat ik groei en het jasje nu een beetje strak zit.

Als je mijn artikelen regelmatig leest, dan zie je dat ik een nieuwe rubriek heb gestart, die over de liefde gaat. Een onderwerp dat me vorig jaar, meer dan de voorgaande jaren toch meer ging bezig ging houden. Dit jaar ga ik mijn vierde jaar van het singlebestaan in. Ik ontmoette dames die eveneens single zijn, en die met de zelfde vraagstukken zitten als ik. Maar ook dames die nu een paar jaar getrouwd zijn of samenwonen.

Als je mijn artikelen regelmatig leest dan zie je ook waarschijnlijk ook dat ik anders ben gaan schrijven. Geen ellenlange verhalen, maar korte gedachtespookjes. Een mini-blik in mijn leven, wat notities in een little black book, als het ware.

Als je mijn artikelen nog regelmatig gaat lezen, dan neem ik je mee in mijn plannetjes voor dit jaar, mijn vreugde, de mindere tijd en de lessen. Want verliezen doe ik voor mijn gevoel niet, ik leer slechts.

Goede voornemens? Heel eerlijk gezegd heb ik die niet. Op mijn gewicht letten moest ik al, stoppen met roken hoeft niet per definitie aan het begin van het jaar, en een positieve mindset is een ongoing proces. 

Groei je met me mee dit jaar?

Veel leesplezier!

 

Xxx

Jubes 

Be the first to comment

Laat een bericht achter