Van de redactie…

Zo….ik liep achter de feiten aan joh deze maand. En een hele lekkere maand was het eerlijk gezegd ook niet. Ik had wat tegenslagen deze maand. Een sterfgeval, een meterkast naar de Filistijnen door kortsluiting, een lekkage in de badkamer en mijn (helemaal niet zo oude!) laptop begaf het. Ik heb heel wat afgezucht en met mijn ogen gedraaid. Maar hey, ik ben gezond, ik ben vrij, ik heb een dak boven mijn hoofd en een gevulde koelkast. Ik mag niet klagen.

Dat debacle van de laptop, zorgde wel voor heel wat vertraging. Mijn artikelen kon ik pas veel later schrijven, dus vandaar dat jullie even hebben moeten wachten. Sorry, loves. In de tussentijd ben ik bezig met projecten, sommige geheim, andere minder geheim. Ik ben bijvoorbeeld bezig met een aantal interviews, om jullie op de hoogte te houden van ondernemers die gewoon hele leuke dingen doen. Afgelopen maand konden jullie al lezen over Phunky Roots en NomibyNaomi.

 

Phunky Coronet
Phunky Coronet

De meeste interviews die ik afleg, doe ik face to face. Ik wil graag een beeld van de mensen hebben die ik spreek en waar ze gepassioneerd van worden 🙂 Leuke bijkomstigheid is dat ik onderweg naar die plekken altijd interessante, mooie mensen tegenkom. En op de gevoelige plaat kan leggen. Deze dame met überlange (!) dreads kwam ik tegen op meterostation Ganzehoef. Ik vertelde haar dat ik onder andere blog over natural hair. ‘Mooi’. Eindelijk. Heeft lang mogen duren, ik ben blij dat mensen de keuze maken om te stoppen met relaxen.” Ik laat haar de foto’s zien en haar hand rust onbewust even op mijn arm. Daarna vervolgen we ieder onze eigen weg.  Heerlijk , als je een relax moment met iemand kan hebben, zonder dat je elkaar echt kent.

 

Ganzenhoef

Naast interviews en blogmateriaal ben ik bezig met Youtube. Het eerste filmpje staat online en as we speak ben ik druk bezig met de voorbereidingen voor de tweede. Keep you posted!

 

Mocht je nog niet alle artikelen hebben gelezen, scroll around a bit and feel free to comment. See you next time!

 

-X-

Jubes

Be the first to comment

Laat een bericht achter