Van de redactie…

Hey loves! De volgende editie van Jubes is alweer de zesde…time flies, doesn’t it? Een tijd geleden gaf ik aan dat ik soms wel het gevoel achter de feiten aanloopt. Een kantoorbaan van veertig uur, bloggen, workshops geven en bedrijfstrainingen geven. Ik vind het allemaal leuk om te doen! Maar ik heb ook besloten dat je niet alle ballen in de lucht kan houden.

Er gaat dan ook het een en ander veranderen bij Jubes. Deze maand schreef ik voor het laatst artikelen in de rubrieken Out and Around en Work it! De artikelen kosten me op dit moment erg veel tijd en energie en ik merk aan de statistieken dat andere artikelen veel meer worden gelezen. Dus wellicht dat ze in de toekomst terugkomen, maar vooralsnog verwijs ik je naar de archieven voor citytrips of carrieretips.

Door deze twee rubrieken af te stoten, zal ik meer tijd maken om jullie te voorzien van filmpjes, tutorials, interviews voor de andere rubrieken. En er geldt nog steeds: als je graag iets terugziet in Jubes…let me know, maybe we can work something out.

Deze maand stond ik op het AfroChic event (props voor de ladies van de organisatie, prachtmeiden!) om mijn tips en hairregime te delen als het gaat om de verzorging van mijn haar. Ik ontmoette daar medebloggers Gwendelien, Rowan en Minerva. Mooney Zichterman van Curls of Nature gaf ons insights over de wetenschap achter haar. Het was een mooie leerzame dag en een fotoverslag vind je terug op de blog van Gwendelien. Na lange tijd pakte ik daarnaast weer het geven van bedrijfstrainingen op en ik moet zeggen…I really missed that!

Die smaak van workshops heb ik officieel te pakken…dusse…houd de site en de social media in de gaten…all I can say..

-X-

 

Jubes

 

 

 

 

Be the first to comment

Laat een bericht achter