Van de redactie…

‘Blog je niet meer?’ Mijn vader…. ‘Ik heb al een tijd niets voorbij zien komen. En kook je ook niet meer? Recepten zie ik ook niet meer langskomen. Het laatste recept was zuurkool…of pom ofzo. Ik moet wel wat te lezen hebben natuurlijk’. Paps is denk ik mijn nummer 1 fan, omdat dat nou eenmaal vereist is bij pappies, dus helemaal objectief is hij niet. Maar hij was niet de enige die de vraag stelde. Djoebs…waar hang jij toch uit? Stop je ermee?

foto

Het antwoord is nee. Ik stop er absoluut niet mee. Ben wel een tijd weggeweest om een hele bijzondere reden. In de periode dat je niets over me las, geen post zag voorbij komen en me niet zag op events was ik in de ban….van een persoon die mijn leven heeft veranderd. Yup. In minder dan drie dagen tijd werd mijn hele leven op zijn kop gegooid, door elkaar gehusseld, in een nieuw perspectief geplaatst, gereconstrueerd…enfin…je begrijpt me.

‘Waar heeft zij het nou weer over’, denk je nu misschien. Terechte vraag, dat mysterieuze gedoe… Laat ik het zo zeggen: als jij alle artikelen leest van deze maand, weet je precies waar ik het over heb. En hopelijk, dat is mijn hartewens, zal jouw leven om net zo’n wijze veranderen als de mijne. Ik gun het je graag. O ja, je hoeft niet gelijk, net als ik, 2 maanden incognito te gaan hoor, dat is ook gelijk weer zo…(fill in the blanks).

Ik ben dus weer terug van weggeweest. En ik heb weer een dosis beeld en tekstmateriaal voor je. Ayida is weeer in de pen geklommen vanuit Suriname. Je leest deze maand een interview met powerwoman Gisèle Cooper, ik leer je wat tips en tricks als het gaat om hoofddoeken, heb weer een receptje voor je enneuh…die bijzondere ontmoeting dus.

It’s feels good to be back! Missed you guys! Bedankt voor alle lieve berichtjes, posts, insta-dingetjes, apps etc…etc.

Good ol’ times…

foto

See you next month!

 

-X- Jubes

1 Comment

Laat een bericht achter