Van de redactie….

Zal ik…. of zal ik niet?  Hier zit ik dan, op de bank, twee paar dekens ( gehaakt en gebreid) en ik besluit het toch te doen. Het is inmiddels drie jaar geleden en ik heb jullie een shitload aan dingen te vertellen (sorry voor het woordgebruik, maar het is wat het is).

In de tussentijd ben ik een soort van getransformeerd in een nieuw persoon. De fase van de volledige ‘ontpopping’ tot het volledige wasdom van de prachtige vlinder heb ik nog niet bereikt…maar wat gaat er gebeuren als ik die vleugels straks wel krijg?

Wacht even Jubes… je gaat te snel. Grammetje feedback aan jezelf. Ik doelde op mijn blogazine. Ik heb je verwaarloosd. Het spijt me. Ik heb je aan je lot overgelaten. Het spijt me. Ik heb gedaan alsof ik niet hoorde dat ze tegen me zeiden, misschien moet je weer eens gaan bloggen. Het spijt me. Ik heb al drie jaar geen authentieke recepten overgenomen en de ingrediënten gefotografeerd. Het spijt me.

Het spijt me. Ik heb een excuus nodig om met een groep mensen een citytrip te maken en ongegeneerd mijn hoofd vol te proppen met chocola, ondanks mijn bijna ideale lijn. Het spijt me. Ik verkies namelijk chocolade boven de uitgesproken mening van anderen. Het spijt me! Ik heb een nieuwe camera gekocht. Kan ik weer aan iemands hoofd gaan zeuren om een interview. Het spijt me. Ik ben begonnen met een tweede universitaire studie. Ik heb besloten om deze zo rustig mogelijk op te pakken en in de tussentijd chillende te zijn ergens in een hangmat in het zonnige Su, aan een tafeltje ergens in Parijs gewoon omdat het kan. Het spijt me. Enfin, denk dat ik die pen maar weer eens in klim! Ik heb weer behoefte de wereld te verkennen en een mijn stukje geekyness, prikt een beetje, beetje vreemd, maar wel lekker, Rivella ® stijl.

De afgelopen drie jaar waren een rollercoaster, met een lach en hier en daar een traan. Het spijt me, lieve blogazine, dat ik je niet meer zag staan. Maar jij bent een van de vele dingen die ik niet wil laten gaan…o ja, en die tassentic is ook een dingetje…

De komende tijd ben ik weer bezig het een en ander te innoveren. Er komt weer een leuke winactie aan, ik neem je mee in een de wondere wereld van Suriname en zorg er weer voor dat ik je deelgenoot van de weerbarstige, rommelige, uitgesproken en romantische wereld die bloggen heet.

Lieve lezers, zijn jullie er weer klaar voor? In de tussentijd heb je natuurlijk weer de gelegenheid om wat oud materiaal door te lezen. Drie jaar is een lange tijd, maar stoppen komt nou eenmaal niet voor in mijn vocabulaire.In de vernieuwde editie van Jubes vind je naast de gebruikelijke rubrieken een nieuwe rubriek terug: Love & The City. In deze rubriek neem ik je mee in hetgeen wat alles overwint: liefde. Want, in oorlog en liefde is alles geoorloofd.

 

Get ready for the lift off..Amor omnia vincit…

 

To be continued….

 

Liefs,

Jubes

Xxx

1 Comment

Laat een bericht achter