Van de redactie…

Deze maand loop ik zwaar achter de feiten aan. Deadlines die ik net haal, afspraaktijden waarin ik me vergis. Waar zit ik toch met mijn hoofd joh? Ik troost mezelf met de gedachte dat het de nasleep is van mijn retraite in Suriname.

Net nadat ik weer in Nederland was gearriveerd merkte ik al in wat voor opgejaagd tempo we eigenlijk leven. Misschien is het appels en peren met elkaar vergelijken hoor, als je het ritme van Suriname met dat van Nederland gaat vergelijken, maar toch.

Het duurde een eeuwigheid voordat ik mijn koffers weer had uitgepakt. En er ligt nog een hoopje onbestemde kleren in de hoek van mijn inloopkamer. Komt wel. Maar er gebeurde ook heel veel leuks deze maand.

Ik ontmoette een paar hele leuke mensen, net als ik christen en wij hebben het bijna dagelijks over hoe het is om christen te zijn in deze tijd. Een jonge christen, met of zonder gezin, met of zonder carrière, met of zonder man of vrouw. Bijna elke dag hoor ik het getril van mijn Iphone en word ik weer blij verrast met een tekst die je weer hoop geeft of gewoon rust. De rust die alleen God je kan geven, naar mijn mening. Ik had daarnaast een interview met Ernesto Hoost, altijd spannend, ga ik niet te veel van verklappen…gewoon lezen.

Maar nu ik weer de laatste hand aan de artikelen voor deze maand sla, merk ik toch hoe leuk ik het vind. Ik kan me niet voorstellen dat ik er een tijd mee ben gestopt. Er zijn wat ontwikkelingen gaande rondom de vaste items die je van me kent. Houd daarvoor de FB page in de gaten.

Voor de rest, rest het mij nog om je voor deze maand veel leesplezier te wensen. Enjoy, en tot volgende maand.

Xxx

Jubes

Be the first to comment

Laat een bericht achter