Van de redactie…

Druk, druk, druk. Zo zou ik deze maand willen samenvatten. Ik was deze maand niet alleen keihard bezig om de tweede editie van Jubes klaar te stomen, maar ook mijn kantoorbaan vereiste de nodige aandacht met alle deadlines.

Er moest ook van alles worden geregeld voor het issue voor maart. Interviews werden afgelegd, afspraakjes gemaakt om events te bezoeken in het buitenland. Ik ben bezig met een workshop om mensen live kennis te laten maken met natural hair. O ja en tussendoor besloot ik na 11 maanden mijn haar te ontdoen van die chemisch bewerkte haarstrengen. Hey, we’re talking natural hair right? Practice what you preach.  :mrgreen:  Meer over mijn transition in een van de volgende nummers van Jubes.

transi

Maar deze maand was aan de andere kant ook leerzaam. Ik ging een samenwerkingsverband aan met Shoecandy en een startpagina voor kroeshaar , ik schreef een review voor Sisay International. Na de livegang in januari, stond de teller na twee weken op 100, na een foto over de megashrinkage van natural hair. Na nog eens twee weken stond de teller op maar liefst 200. Ik heb een droomstart gemaakt, realiseer ik me.

Door het aantal likes en views dat zo hard steeg, begin ik me ook steeds meer te realiseren dat veel mensen nog niet alles weten over kroeshaar. En natuurlijk dat mensen Jubes graag lezen, dus ik hoop op deze manier door te kunnen gaan.

Maar dat kan alleen door jullie lezers, door feedback te blijven geven, wensen duidelijk te maken en te blijven lezen. Ik ben blij met jullie, ik ben jullie dankbaar! Dus, met jullie in mijn achterhoofd, staat ook het issue van februari vol tips, tricks, informatie en amusement.

Much love, soso lobi.

Have fun and see you next month!

-X-

Jubes

Be the first to comment

Laat een bericht achter