In het volgende nummer..

I love natural hair! *

Wat kun je volgende maand verwachten in Jubes?

FAITH

Geloof. Jezusfreaks, Jehova’s, zwarte kousjes…ze zijn van ‘de kerk’. Ik heb het allemaal wel eens gehoord over gelovigen. Maar wat is geloven nu eigenlijk? En waarom is het onderwerp geloof eigenlijk zo negatief beladen? In het issue van maart gaat Jubes dieper op deze vragen in: twee meningen, twee geloven.

LIFESTYLE

Out and around

Arnhem! Deze stad staat bekend als de modehoofdstad van Nederland. Ja, je leest het goed, de modestad. Modeacademies, pop-up stores en winkels van beginnende modeontwerpers, Ik ben erg benieuwd waar deze stad die titel aan te danken heeft!

Girl abroad

Ayida is werkzaam als Public Affairs & Communications Officer voor het grootste frisdrankbedrijf in Paramaribo: Fernandes. Ze houdt van mode en ze maakt het nog ook eens zelf. Ook volgende maand kunnen we weer een nieuwe column van Ayida verwachten.

Ayida, onze girl abroad!
Ayida, onze girl abroad!

FASHIONISTA GUIDE

Beauty and fashion

Accessoirize yourself. Volgende maand lees je meer terug over twee opkomende merken, die echte eyecatchers maken. Zeker de moeite waard om in je (lente)garderobe op te nemen!

Lovely hair don’t care

Kroeshaar: trend of revolutie? Er komen steeds meer producten op de markt voor kroeshaar. Er zijn speciale clubs voor mensen met kroeshaar en mainstream merken zoals Andrélon richten zich op de kroesharige consument.  Maar is hier nu sprake van een trend of is er een ware revolutie aan de gang? Jubes vraagt het aan de professionals. Dionne Pool, model en freelance journalist. Ze schrijft maandelijks voor de donkere vrouw in Glamour. Unice Sproest, een black hair kapster die al jaren haar kroeshaar omarmt.

WORK IT!

Zelfvertrouwen op de werkvloer. We kennen het allemaal, onzeker zijn. Soms is het een ‘bad hair day’ of een presentatie die beter had kunnen gaan. Het hoeft niet structureel te zijn, maar voor sommige mensen is het dat wel. Volgende maand leer je hoe je aan de hand van drie tools hoe je, stap voor stap, meer zelfvertrouwen kunt krijgen op de werkvloer.

HAUTE CUISINE

Cassavesoep. De lente staat voor de deur! En we willen blijven genieten, want zeg nu eerlijk…wie houd de goede voornemen over afvallen langer dan een maand (lees twee weken) vol? Maar, we willen ook niet over de top gaan met eten toch? Soep it is! Volgende maand vindt je een lekker recept terug van authentieke Surinaamse cassavesoep.

See you next month!

-X-

Jubes

Be the first to comment

Laat een bericht achter