Zon, zee…Ahoy

Jaahaaa! Het is officieel! De afgelopen dagen heb ik genoten van ontblote armen en benen, softijsjes, ‘tuinloungen’ en de barbecue. Met het mooiere weer, beginnen ook weer alle festivals. Weet je al welk festival jij deze zomer gaat bezoeken? Niet? Dan heb ik een tip voor je! En je krijgt met de kortingscode van Jubes, meer dan 5 euro korting op elk kaartje!

slide1a

Ken je dat? Je wilt graag een festival bezoeken, maar je hebt geen oppas? Of dat je graag naar dat ene festival wilt, maar manlief niet mee te sleuren is? Die kopzorgen zijn voorbij met het Holland Zomer Festival! Van 26 t/m 29 juni vind je in de Ahoy Rotterdam alles op het gebied van entertainment, workshops, lifestyle, gezondheid, vakanties, modeshows en nog veel meer! En geen zorgen want partner en kinderen kunnen gewoon mee voor een bijzondere dag uit.

Zo wordt er bijvoorbeeld een modellenwedstrijd gehouden. waarbij één van de prijzen het winnen van een contract bij een internationaal modellenbureau is. Voor de kleintjes onder ons is er ook een modellencontest. Voor de allerkleinsten een  zomer-crèche. Manlief kan onder andere zijn toevlucht zoeken in het WK sportcafé. Kortom, genoeg te doen, dus je zult je zeker niet vervelen.

modeshow

Via Jubes krijg je 5,50 euro korting op elk kaartje, met kortingscode YZKTJWUO

Surf snel naar de website van Holland Zomer Festival en bestel je ticket!

Be the first to comment

Laat een bericht achter